Toate produsele din topul vanzarilor

PERME PLUS INSECTICID CONCENTRAT 50ML

051-50
Rating 
25,00 lei
cu TVA Livrare 24/48 h
Cantitate
In Stoc

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
PERME PLUS 50ML


Insecticid concentrat în microemulsie apoasă
Produs biocid

COMPOZIȚIE:
permetrină 15,20%, tetrametrină 2,50%, piperonil butoxid 5,20%.

CARACTERISTICI:
PERME PLUS este un insecticid concentrat în microemulsie apoasă cu acțiune de combatere și reziduală, care trebuie diluat în apă înainte de utilizare. Produsul este inodor
și nu este inflamabil, garantând astfel o mai mare siguranță în timpul utilizării și având un impact mai redus asupra mediului.
PERME PLUS este un insecticid format din permetrină, un piretoid fotostabil cu acțiune reziduală și din tetrametrină, un piretoid cu pronunțată acțiune de combatere și de scoatere din cuiburi. Asocierea acestor substanțe face ca insecticidul să aibă o acțiune rapidă și ireversibilă, acționând prin contact și prin ingerare și cauzând o alterare a sistemului nervos al insectelor țintă. Permetrina și tetrametrina sunt sinergizate și protejate de degradarea enzimatică prin acțiunea piperonil butoxidului, care facilitează de asemenea și penetrarea prin stigmatele insectelor.

DOMENII DE UTILIZARE:
PERME PLUS este un insecticid în microemulsie apoasă care trebuie diluat în apă și apoi nebulizat pe pereți sau pulverizat pe podele, în colțuri, interstiții și crăpături din ziduri. Este indicat pentru combaterea unei game largi de insecte zburătoare și târâtoare, cum ar fi muștele, muștele de nisip, moliile, moliile de alimente, țânțarii, țânțarii tigru, flebotomii, chironomidele, simulidele, viespile, gândacii, furnicile, purecii, ploșnițele de pat, cari de lemn, căpușe care infestează spațiile zootehnice cum ar fi staule și crescătorii, adăposturi de animale, cuști, canise și grajduri, clădiri de uz civil, industrial, agricol, locuințe, edificii publice, echipamente pentru serviciul de salubrizare, zone de colectare și depozitare a deșeurilor urbane, instalații de eliminare a deșeurilor și, de asemenea, spații infestate de pureci, căpușe, ploșnițe și ploșnițe de pat.
Produsul poate fi utilizat în zonele verzi urbane, publice și private, dacă este neapărat necesar, pentru controlul țânțarilor. Pentru tratarea spațiilor verzi, se recomandă să se umezească uniform vegetația evitând picurarea.
PERME PLUS poate fi distribuit cu pulverizatoare manuale, pompe de spate, lănci de stropit și/sau atomizoare de stropit, nebulizatoare sau termonebulizatoare, în funcție de necesități și de suprafețele care trebuie tratate.

MODALITĂȚI ȘI DOZE DE APLICARE:
PERME PLUS
se utilizează diluat în apă în următoarele doze:
Pentru controlul insectelor zburătoare în spații interioare (muște, muște de nisip, molii, molii de alimente, țânțari, țânțari tigru, flebotomi, chironomide, simulide, viespi) diluați 80-120 ml în 10 litri de apă (0,8-1,2%). Soluția trebuie nebulizată în mediul ambiant, 1 litru pentru 450 mc.
Pentru controlul insectelor târâtoare în spații interioare (gândaci, furnici, ploșnițe, ploșnițe de pat, cari de lemn, gărgărițe, molii), pureci, căpușe, diluați 150-200ml în 10 litri de apă (1,5-2%). Soluția insecticidă trebuie pulverizată pe suprafețele frecventate de insecte, 1 litru la fiecare 20 mp.
Pentru tratarea în exterior, în câmp deschis (grădini, străzi mărginite de arbori, garduri vii, arbuști ornamentali și gazon): diluați 400-800 ml în 100 litri de apă (0,4-0,8%), utilizând atomizoarele la volum mediu-scăzut sau alte echipamente corespunzătoare. Distribuiți 100 litri de soluție pe o suprafață de 10 000 mp. În funcție de echipamentul utilizat și de viteza de transfer, concentrațiile pot fi mărite, dar, în orice caz, nu trebuie depășită concentrația de 2,0%.
Tratamente cu termonebulizatorul: utilizați 100 ml produs la 1 litru de glicol propylenic sau alt solvent adecvat. Soluția obținută poate fi utilizată pentru a trata circa 3 500 mc.

MOD DE PREZENTARE:
Flacon x 50 ml.

 

Detalii ale produsului
ORMA S.R.L.
051-50
Recenzii

Scrie-ti recenzia

PERME PLUS INSECTICID CONCENTRAT 50ML

PERME PLUS INSECTICID CONCENTRAT 50ML

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook