X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

MAX FORCE IC GEL 20 GR

Cod : MAXY
Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
MAXFORCE IC –gel insecticid.

DECLARAREA (SUBSTANTEI) SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR  INGREDIENTE (INGREDIENTI)

Gel insecticid pentru combaterea gandacilor de bucatarie.

MaxForce IC este o momeala insecticida conditionata sub forma unui gel de culoare alba, avand drept substanta activa imidacloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a-II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica.

MOD DE APLICARE

Dupa o monitorizare a nivelului de infestare (care se poate realiza prin capcane lipicioase), se va incepe tratarea ariei prin aplicarea metodica, la distante de 1-2 m, a boabelor de gel, insistandu-se acolo unde gandacii se ascund: in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, masini de spalat), in zona tocurilor de usa, a contoarelor electrice, a tevilor de intrarea de la calorifere, in colturi ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau in podea, sau orice alt loc unde aplicarea insecticidelor lichide nu este posibila.

REZULTATE

Dupa 24 de ore de la tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc, gandacii prin natura speciei se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti, iar in tratamentul cu Maxforce IC, vor consuma si semenii morti, in plus, fata de picatura de gel si vor muri si ei in cateva zile. Studiile au aratat ca 1 gr de MaxForce IC omoara, in 48 de ore, circa 200 de gandaci prin contact direct si in 5-7 zile circa 1000 prin efectul “in cascada”.Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.Extrem de eficient in combaterea principalelor specii de gandaci de bucatarie si cu precadere – Blatella germanica (gandacul mic rosu-roscat), Blata orientalis (gandacul mare rosu-roscat) si Periplata americana (gandacul negru de bucatarie);Domenii de aplicare (cu precadere indoor, in interior), incinte sensibile cu larg contact uman – cladiri de birouri, complexe de locuinte, spatii deschise /inchise de petrecere a timpului liber, hoteluri – sau care implica productia/procesarea de alimente, medicamente, produse cosmetice sau componente electronice – hale de productie protejate, bucatarii, spitale, restaurante, magazine alimentare, cantine etc.

Remanenta: 12-16 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicate (peste 50 0 C)  si umiditate (95%).  

Recomandari:A se evita inghetul, spalati mainile si pielea expusa in timpul tratamentului, dupa utilizarea produsului si inainte de masa. Nu aplicati produsul direct pe suprafetele unde se prepara si se serveste mancarea. Aplicati produsul doar in zonele greu accesibile copiilor si animalelor de casa. Cititi cu mare atentie instructiunile de pe eticheta inainte de utilizarea produsului si urmati-le intocmai.

 

Specificatii
Specie daunatori
UM Buc
Greutate (Kg) 0
Greutate (kg) 0
Review-uri produs
Nu există review-uri. Spune-ne părerea ta despre acest produs și te vei primi un beneficiu surpriză!


Scrie un review
 
Titlu Footer stanga

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Te răsplătim cu 10% reducere la următoarea comandă!

Rămâi conectat și fii mereu la curent cu ultimele noutăți și oferte în materie de articole pentru animăluțe!

Titlu Footer mijloc
Descriere Footer mijloc
Titlu Meniu Stanga
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:


powered by teamshare
© Copyright 2024 Pets Point
designed by headstart.ro