Livrarea comenzilor

Program plasare comenzi: Luni - Vineri: 8:00 – 16:30

Durată livrare: 2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Site-ul hrana-chicopee.ro nu impune o valoare minima a comenzii.

- Pentru comenzile intre 0 si 150 RON - Taxa de livrare este 19.90 RON.

- Pentru comenzile de peste 150 RON - Transportul este gratuit.

Produsele comandate sunt livrate prin curierat rapid sau pot fi ridicate de la sediul companiei noastre din Alexandria, Teleorman.

În momentul procesării comenzii veți primi un e-mail cu subiectul "Confirmare comandă...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul comenzii curente.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii. Comenzile preluate până la ora 13:00, încep a fi expediate următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

hrana-chicopee.ro face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, precum în perioada sărbătorilor legale sau a vacanțelor, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile, conform legislației în vigoare.

Politica de retur

Aveți dreptul de a returna produsele comandate de pe site-ul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora.

hrana-chicopee.ro va returna contravaloarea produsului dacă următoarele condiții sunt îndeplinite:

- produsul va fi returnat în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele aferente intacte;
- în cazul produselor perisabile, acestea pot fi returnate numai în cazul în care ambalajul nu a fost deschis;
- toate documentele însoțitoare vor trebui returnate (garanție, factură, bon fiscal etc.);
- formularul de retur (disponibil aici) a fost completat și trimis;

După parcurgerea acestor pași veți putea returna produsele personal sau prin curierat rapid la adresa: Șoseaua Turnu Măgurele, km 5, Alexandria, jud. Teleorman. Costurile de transport ale returului sunt suportate exclusiv de către client.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca nou, hrana-chicopee.ro are dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea acestuia la stadiul inițial (dacă este posibil). În cazul în care produsele sunt într-o stare ce nu permite re-comercializarea lor, ne rezervăm dreptul de a refuza returul. In acest caz, produsele vor fi trimise înapoi prin curier, iar taxele aferente transportului vor fi suportate de către client.

În cazul produselor incluse în promoții care conțin bunuri cadou, la returnarea produselor trebuie returnate și cadourile.

Important: Toate cheltuielile aferente returnării vor fi suportate de client, iar plata contravalorii produselor se va face prin bancă, în contul specificat de către client, într-un termen de până la 14 zile. 

Pentru a iniția o procedură de retur, sunați la numărul de telefon indicat în secțiunea Contact.

Urmariti-ne pe Facebook