Magazin Online

hrana-chicopee.ro este un magazin online BIOTUR Romania, unic distribuitor de hrană super-premium Chicopee. După începerea activității în 2018 ca mijloc de informare și promovare a produselor Chicopee, în prezent site-ul vine în întâmpinarea nevoilor și cerințelor clienților cu o gamă variată de produse complementare. Prin extinderea gamei de hrană, prin lărgirea spectrului de producători, cât și prin includerea produselor destinate îngrijirii, întreținerii și dezvoltării armonioase a animăluțului, site-ul se încadrează în prezent în tiparul unui pet-shop online veritabil, mulțumită funcționalităților tehnice și a standardelor estetice. 

Magazinul online hrana-chicopee.ro pune la dispoziția clienților un portofoliu de peste 1000 de produse, dedicate atât câinilor și pisicilor, cât și altor animăluțe. Noi prețuim și iubim animăluțele și de aceea vă oferim exclusiv produse de calitate, disponibile într-o plajă de preț variată, modelată în funcție de nevoile fiecărui client. Produsele noastre sunt concepute pentru sănătatea și fericirea tuturor animăluțelor de companie. 

Compania Noastră

Înființată în 1996, compania BIOTUR Romania se află astăzi în topul distribuitorilor de produse veterinare din țara noastră. Astăzi produsele noastre sunt livrate pe întreg teritoriul țării, fie prin mijloacele de logistică proprii, fie prin serviciul de curierat rapid. 

Portofoliul actual de produse înregistrează peste 7000 de articole reprezentând medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igienă publică, hrană și accesorii pentru animale de companie, înlocuitori de lapte, premixuri, aditivi furajeri și multe altele. 

De asenenea, compania pune accent atât pe performanța națională, cât și pe prezența internațională, având în prezent peste 150 furnizori, dintre care 58 externi.

Urmariti-ne pe Facebook