Website-ul hrana-chicopee.ro pune la dispozitia dumneavoastra plata cu cardul a produselor comandate. 

Platile efectuate pe acest site sunt 100% sigure si se pot realiza cu orice card VISA / Mastercard. Nivelul de securitate al acestora este asigurat de intrunirea tuturor standardelor 3DSecure. 

Acest serviciu este pus la dispozitie prin intermediul platformei euplatesc.ro

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. Specialiştii EuroPayment Services s.r.l au o experienţă îndelungată (încă din 2004) în furnizarea de servicii de integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

3DSecure reprezintă rezultatul eforturilor Organizațiilor Internaționale Visa/Mastercard de a minimiza frauda online, protejând atât deținătorii de card cât și comercianții virtuali.

EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calității).

Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 - Service Provider și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.

Urmariti-ne pe Facebook